Hirdetés

uszoda.lap.hu / Uszodai érdekességek, ötletek

Uszodai érdekességek, ötletek

Az egyik brit uszodában munkavédelmi és biztonsági okokból betiltották az uszodában a hosszában úszást. Ez nem vicc. A dagenhami önkormányzati uszoda törzsvendégeivel közölték: mostantól csak keresztben úszhatnak a medencében, mert így az úszómester könny

Mozaik a térre hangolva - Csontos Kemény Katalin mozaikművész

Világújdonságnak számító felfedezésről és a Beró-féle vegyszermentes uszodavíz kezelő berendezésről számolok be az oldalon.

Edzőtábor helyszínek országszerte

Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani amikor fürdőt választasz? Mit tegyél, ha leégsz vagy hogyan ismerheted meg Kleopátra fürdőjének 2000 éves titkát? Netalántán nem tudod, mi az a Kék Zászlós strand? Akkor okvetlenül látogass el a legklasszabb

Mostanában figyeltem fel a www.mindennonek.hu weboldalra, ahol intim higiéniás termékeket is ajánlanak. Szeretném figyelmébe ajánlani, mert úgy gondolom, hogy a forgalmazott termékeik és tevékenységük alapján beleillene az Ön gyűjtőlapjának a profiljába.

Könyv-könyvek.hu

Milyen évszakban jársz uszodába? (szavazás)

Termálfürdő Párkányban, 9 medencével

Felfújható medencék remek megoldásnak tűnnek a nyári időszakok kellemetlen melegének elviselésére. Azonban az ideiglenes medencék vízhőmérsékletét is érdemes napenergiával szinten tartani.

Uszodákban és otthoni wellness helyiségeinkben egyaránt fontos, hogy speciális, fokozott páraterhelésre tervezett ajtók kerüljenek beépítésre. Azoknál a helyiségeknél, ahol a páratartalom rendszeresen magasabb 60%-nál, mindenképpen speciális beltéri ajtóra van szükség. Figyeljünk arra, hogy ezek az ajtók nem azonosak a szaunafülke ajtókkal, azzal semmiképpen ne keverjük össze.

Uszoda vicc

Nem elég, ha bekened magad naptejjel, és ha nem ugrasz be felhevült testtel a vízbe. Egyéb veszélyekre is oda kell figyelned!

Cégünk, a Civertan Grafikai Stúdió közel 400.000 légifelvétele bizonyítja, hogy szeretjük fentről láttatni hazánkat. A légifotók készítése mellett logótervezéssel, weblapkészítéssel, oldal optimalizálással, csomagolástervezéssel is foglalkozunk. Kiadványaink közül a Szép Magyarország, a Kertörökségünk és a Fejér megye várai című folyóiratunkat és könyveinket emelnénk ki a látogatók számára!

Meghatározás:

Az uszodák világában számtalan érdekes, értékes információihoz juthat. Ha az úszás, fürdőzés megszállottja, vagy csak kikapcsolódásra vágyik minden bejegyzést érdemes megnézni.

Az uszodák világában számtalan érdekes, értékes információihoz juthat. Ha az úszás, fürdőzés megszállottja, vagy csak kikapcsolódásra vágyik minden bejegyzést érdemes megnézni.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Uszodai érdekességek, ötletek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés